Trei persoane din Sibiu, reţinute pentru trafic de droguri: Plicuri vândute între 100 şi 140 de lei
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: IPJ Sibiu
Sursa Foto: IPJ Sibiu
Trei indivizi au fost arestați pentru trafic de droguri, fiind acuzați că, în ultimele opt luni, au comercializat substanțe psihoactive către consumatori din județul Sibiu, la prețuri variind între 100 și 140 de lei per plic.

"În data de 28 mai 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Sibiu au dispus reţinerea a 3 persoane, pentru 24 de ore. Astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile", transmite comunicatul IPJ Sibiu.

Sursa citată afirmă că "în perioada octombrie 2023 - mai 2024, aceştia au procurat, deţinut, intermediat şi vândut diferite cantităţi de substanţe psihoactive (2-CMC şi 2 MMC) către consumatori din judeţul Sibiu, cu sume cuprinse între 100 şi 140 lei pentru un plic. De asemenea, din probatoriul administrat a rezultat faptul că doi dintre inculpaţi, în acelaşi interval de timp, au deţinut şi comercializat şi cantităţi de drog de risc (canabis)".

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost găsite și confiscate o cantitate de peste 100 grame de substanță pulverulentă, 39 de plicuri de tip ziplock conținând substanțe psihoactive sub formă cristalină, pregătite pentru vânzare, aproximativ 300 de plicuri autosigilante noi, cântare de precizie, obiecte care conțineau urme de substanțe, și alte mijloace de probă, conform informațiilor furnizate de IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel