Trei motive pentru care Ciuvică îl laudă pe Ciolacu: A fost ireproșabil în câteva subiecte. I-a prins bine vacanța sau COVID-ul / video
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 11 aug 2022, 10:53
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, au fost remarcate de Mugur Ciuvică. „I-a prins bine vacanța sau COVID-ul, nu știu care din ele, dar a fost aproape ireproșabil în două, trei subiecte”, a spus acesta.

„Marți, a ieșit domnul Ciolacu pe hol și a zis niște lucruri foarte bune. M-am mirat! I-a prins bine vacanța sau COVID-ul, nu știu care din ele, dar a fost aproape ireproșabil în două, trei subiecte. A fost chestia cu remanierea. A zis că se face, o să zică premierul, adică a răspuns exact cum trebuie. A fost întrebat legat de Moraru, care a zis să nu se mai facă rocada cu premierii. A răspuns fără probleme. A și zis că se trezește câte unul să vorbească aiurea de pe plajă, a zis că nu este nicio problemă, dacă nu se face rocada, se fac anticipate și gata. Iar a dat un răspuns foarte bun Ciolacu”, a spus Mugur Ciuvică la DCNewsTV.

De asemenea, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu se mai poate continua pe o perioadă lungă de timp cu ordonanţa de urgenţă privind preţurile la energie şi trebuie luate măsuri distincte, pe fiecare domeniu în parte. „Am văzut resursa bugetară, e 2 miliarde până la 3 miliarde către Ministerul Energiei, fiindcă aşa au fost făcute socotelile la începutul anului”, a zis Ciolacu.

„Virgil Popescu a cerut la rectificarea bugetară - dacă ar fi după mine, aș vorbi doar despre asta, nu de nebunia cu iod și tot felul de aberații, deci a cerut ministrul de la Energie 31 miliarde lei pentru compensările la facturile cu energia. 31 miliarde lei înseamnă peste 6 miliarde euro”, a mai zis Mugur Ciuvică.

De menționat că Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus, marți, că va fi făcută o remaniere guvernamentală şi va exista o discuţie aplicată în acest sens în coaliţie.

G Ad:

„Sunt ferm convins că se va face, la un moment dat, o remaniere. Asta a fost discuţia de acum o lună, o să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei. Nu vreau să am o discuţie punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu premierul şi pe urmă cu colegii mei. Nu vin aceste veşti la televizor date de cineva. Cred că un Guvern funcţionează şi cu remanieri. E ceva normal, nu că susţin o anumită remaniere sau nu”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament. Întrebat va fi o remaniere mai extinsă, nu doar trei miniştri, liderul social-democraţilor a replicat: „Nu v-am spus nici de primii trei!” Întrebat dacă vor pleca acasă membrii Executivului care nu vor fi capabili să reducă cheltuielile cu 10% la instituţiile pe care le conduc, Marcel Ciolacu a spus: „Presupun că prim-ministrul are o grilă de evaluare!”

O nouă ediție Miercurea Neagră, cu Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică. Sezonul 2, episodul 40

Citește și...

Mugur Ciuvică: Mamaia se duce în cap acum din două motive și nu au legătură cu „prețurile mari”

Cândva denumită perla litoralului românesc, Mamaia a fost părăsită în 2022. Mugur Ciuvică vrea să compare prețurile din Mamaia cu cele din Zakynthos.

„Sunt multe legende. Săptămâna viitoare, mă duc să fac o investigație la Mamaia, să facem emisiune de acolo. Comparația cu prețurile... Eu merg în Mamaia de 15-20 de ani, din motive personale. Problema în Mamaia nu are legătură cu prețurile mari. În fiecare vară, au fost articole cu prețurile mari din Mamaia. Sunt niște cluburi de fițe cu prețuri mari. Nu alea contează. Mamaia se duce în cap acum din două motive. În primul rând, de când a plecat Mazăre, toți și-au bătut joc de locul ăla, considerând că e afacerea lui Mazăre. De atunci, primarii o lasă să se degradeze. Al doilea motiv pentru care nu sunt turiști e că nu sunt turiși pe nicăieri, nu doar în Mamaia. Nu sunt nici în Costinești, uitați-vă! Nu sunt nici în pensiunile din Maramureș”, a spus Mugur Ciuvică, miercuri, la DCNewsTV.

„Eu am fost, anul acesta, în Grecia. O să mă duc acum în Mamaia, în aceleași condiții, același tip de hotel, mănânc cam la fel, beau cam la fel. Vă zic de acum că în Mamaia mă costă cu 60-70 la sută mai puțin decât în Zakynthos. (...) Dacă în Grecia am cheltuit 100 lei, în Mamaia 60-70 lei”, a spus Mugur Ciuvică. 

„An de an, s-au dus oameni în Mamaia în cluburi. De ce? Că erau și acolo niște peisaje interesante. Cred că Buhnici ar fi fost mulțumit, de exemplu, la cluburi în Mamaia. Și atunci veneau oameni care cheltuiau bani acolo. Vara aceasta nu au mai venit nu pentru că li s-au părut brusc prețurile mari, ci din cu totul și cu totul alte motive”, a subliniat acesta.

„Și-au bătut joc primarii de stațiune și au creat deșertul ăla, care te deprimă”, a mai zis Mugur Ciuvică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro