Data publicării:

Trei italieni au fost arestați preventiv după ce au încercat să vândă droguri la un festival din Mamaia

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto DIICOT
foto DIICOT
Doi bărbați și o femeie au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri.

Trei cetăţeni italieni au fost arestaţi preventiv de judecătorii Tribunalului Constanţa, sub acuzaţia că au încercat să vândă droguri la un festival desfăşurat în staţiunea Mamaia, transmite Agerpres.

"La data de 04.05.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a trei inculpaţi, cetăţeni străini, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc, trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept. În cauză s-a reţinut că inculpaţii au deţinut cantităţi de droguri de risc şi mare risc (ketamină, MDMA şi canabis) în scopul comercializării în cadrul unui festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa", a anunţat sâmbătă DIICOT.

Cum au fost prinși

 

Potrivit portalului instanţelor, este vorba de trei italieni, o femeie şi doi bărbaţi. Aceştia au fost prinşi de poliţişti în timp ce ridicau un colet, expediat din Spania, conţinând aproximativ 49 grame rezină de canabis, 58 de grame ketamină şi MDMA, 22 grame ketamină şi 18 grame MDMA, destinate comercializării la festivalul de la Mamaia.

De asemenea, doi dintre cei reţinuţi aveau asupra lor canabis. Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. De la sfârşitul lunii aprilie, zeci de cetăţeni străini au fost prinşi în timp ce încercau să vândă droguri la festivalul Sunwaves desfăşurat în staţiunea Mamaia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel