Trei infracțiuni comise de un ilfovean dintr-o lovitură: Beat cu permisul anulat, produce un accident și fuge
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un șofer a fost prins de polițiștii ilfoveni la scurt timp după ce a spulberat pe șosea un atelaj hipo.

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orelor 01:25, un bărbat, din județul Ilfov,  în vârstă de de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 401D, pe raza localității Copăceni, către comuna 1 Decembrie, ar fi  acroșat un atelaj hipo, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani. În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului care conducea vehiculul cu tracțiune animală, acesta fiind proiectat pe partea carosabilă. Ambulanța sosită la fața locului a transportat bărbatul la unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fiind identificat si depistat imediat de către organele de poliție din Ilfov. Acesta  fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că  bărbatul în cauză are permisul de conducere anulat. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au emis Ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul respectiv, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului  accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, transmite IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel