Trei hoți au strangulat o mamă și au ținut pistolul la tâmpla bebelușului său în timpul unei spargeri din Atena
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
O mamă britanică a fost torturată și ucisă de hoți, în Grecia.

Conform The Sun, trei bărbați au strangulat-o pe Caroline Crouch, de doar 20 de ani, după ce au forțat-o să arate unde sunt cei banii și bijuteriile în valoare de 35.000 euro despre care primiseră pont, în casa sa din Atena.

Soțul său, Charalambos Anagnostopoulos, de 32 de ani, a supraviețuit atacului. Pilot de elicopter, acesta a fost legat la ochi și fixat de scaun. Hoții au pătruns în casa lor într-o dimineață, la 04:30, după ce s-au asigurat că sparg camerele de supraveghere. În plus, câinele familiei a fost spânzurat de lesă.

Un al patrulea criminal a stat în afara casei de două etaje din Atena pentru a ține de șase. Hoții au ținut la un moment dat pistolul la tâmpla copilului lor de doar 11 luni pentru a o convinge pe femeie să le arate unde sunt banii. Caroline a fost legată de pat cu un tricou și strangulată până la moarte de cei trei criminali pentru a o face să nu mai urle.

Unele detalii diferă de la sursă la sursă

Unele detalii sunt neclare, ținând cont că alte surse spun că soțul a fost găsit de ucigași în altă cameră și dormea. Totuși, oficialii poliției spun că pilotul a încercat să-i bată pe hoți, dar a ajuns să fie legat de un scaun. Odată ce s-a eliberat, după plecarea criminalilor, acesta și-a găsit fiica în viață, dar soția decedată.

„Femeia ar fi fost strangulată pentru ca hoții să afle locația bijuteriilor și banilor. Așteptăm rezultatele autopsiei pentru a descoperi dacă au mai avut loc altfel de violențe”, au transmis autoritățile. Din informațiile oficialilor, cuplul ar fi fost urmărit înainte de atac.

Poliția a fost șocată de crimă

Purtătorul de cuvânt al poliției, Theodoros Chronopoulos, a spus că crima a fost „o ucidere nemiloasă comisă cu o ferocitate extremă”. „Am văzut câteva ucideri urâte în ultimii ani. Dar de această dată a fost cu adevărat brutală și violentă”, a conchis el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel