Trei greşeli grave pe care le faci când găteşti peşte. Nu ţi-a spus nimeni asta până acum
Toată lumea ştie cât de sănătos este peştele. Puţine gospodine ştiu să-l gătească aşa cum trebuie. Vă prezentăm cele mai grave greşeli pe care le fac majoritatea bucătăreselor.
Iată care sunt cele mai grave greşeli pe care le fac bucătăresele
Îl puneţi în tigaie așa cum l-aţi cumpărat
Multe gospodine pun peştele în tigaie aşa cum l-au cumpărat, fără să-l cureţe sau să-l felieze corespunzător. Dacă este un pește mic, cum ar fi hamsia, îl putem prăji întreg dar mai întâi trebuie să-l curățăm. Dacă este un peşte mare, trebuie să-l feliem cu un cuţit adecvat.
Citeşte şi Cum să cureţi usturoiul într-un minut. Acesta este secretul
Nu-l uscați înainte de a-l găti
Înainte de a-l pune în tigaie, peştete trebuie uscat foarte bine. În acest fel, peştele va fi gătit mai bine.
Puneţi sare înainte de a-l găti
Peştele îşi va pierde gustul dacă îl săraţi înainte să-l puneţi în tigaie. Acesta nu va mai fi la fel de suculent. Astfel că, marii bucătari recomandă să adăugaţi sare peştelui numai după ce l-aţi gătit.
Citeşte şi Omletă cu cartofi, cea mai uşoară şi gustoasă reţetă. Este gata în doar câteva minute
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News