Trei bărbaţi prinşi în flagrant când încercau să vândă cannabis
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Ieri, 28 aprilie, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu-Mureş, au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia, trei bărbaţi, din judeţul Mureş, au fost surprinşi în timp ce ar fi vândut un kilogram de muguri de cannabis.

"Din cercetări a reieşit că aceştia ar fi urmat să trimită, în cursul zilei, încă 1 kg. muguri de cannabis către acelaşi cumpărător. De asemenea, pe lângă cantitatea respectivă, în posesia celor trei persoane au mai fost descoperite şi ridicate alte peste 220 de grame de muguri de cannabis.

Persoanele ar mai fi vândut, la data de 28 aprilie a.c., aproximativ 500 de grame de cannabis către o altă persoană. În urma administrării probatoriului, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei în cauză, iar, astăzi, au fost prezentaţi Tribunalului Mureş, fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru trafic de droguri de risc fără drept şi deţinere de droguri de risc fără drept. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi de cel al B.C.C.O. Alba Iulia şi S.C.C.O. Sibiu", transmite  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel