Trei bărbaţi arestaţi după bătaia din Petea, în urma căreia patru poliţişti au fost răniţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Trei bărbaţi au fost arestaţi după bătaia din localitatea Petea, în urma căreia patru agenţi de poliţie au fost răniţi. Aceştia sunt acuzaţi de ultraj. 

"În urma măsurii reţinerii pentru 24 de ore, dispusă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cei trei bărbaţi au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv. Faţă de aceştia, judecătorul a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile", se arată într-o informare a IPJ Satu Mare

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în seara zilei de duminică, prin intermediul 112 a fost solicitată intervenţia organelor de forţelor de ordine pentru aplanarea unui conflict iscat în comuna Dorolţ, sat Petea, la faţa locului deplasându-se echipaje de poliţie din cadrul SAS Satu Mare şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, precum şi un echipaj al Poliţiei Municipiului Satu Mare.

Poliţist lovit cu piatra în ureche



"La vederea forţelor de ordine venite în sprijin, mai multe persoane din cadrul comunităţii respective au început să se manifeste agresiv faţă de forţele de ordine, aruncând cu pietre şi bâte în direcţia acestora şi autospecialelor şi ameninţând forţele de ordine cu ajutorul unei drujbe. Astfel, în urma altercaţiei, trei agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Satu Mare au suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale, respectiv 2-3 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a aplicării unor lovituri cu pumnul, respectiv cu piatra. Totodată, un agent din cadrul SAS Satu Mare a suferit leziuni la nivelul urechii ca urmare a unei lovituri cu piatra, în urma căreia i-a fost secţionat pavilionul urechii stângi", se arată în comunicatul menţionat.

În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii infracţiunii, iar în cursul nopţii de duminică spre luni s-a dispus luarea măsurii reţinerii faţă de trei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, scrie Agerpres. 

VEZI ŞI Bătaie cu poliția în Satu Mare. Scandalagiii au retezat urechea unui POLIȚIST. Un bărbat a ieșit cu DRUJBA la polițiști și jandarmi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel