Data publicării:

Trei absolvenţi de liceu, răniţi într-un accident de maşină

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Vremeanoua.ro
Foto: Vremeanoua.ro
Un accident grav s-a produs noaptea trecută în localitatea Gara Banca din Vaslui. Mai mulţi elevi absolvenţi, care se întorceau de la banchet, au fost implicaţi într-un accident grav.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul vinovat de accident are 19 ani și avea o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul respirat. Acesta era la un pas să ucidă cinci persoane, după ce a intrat într-un alt autoturism, scrie vremeanoua.ro. 

"În urma accidentului a rezultat avarierea celor douăautovehicule și rănirea ușoară a două  persoane. O a treia victimă a fost rănită grav, aceasta fiind și încarcerată. După descarcerare, victimele au fost transportate la Spitalul municipal Bârlad. S-a intervenit cu un ASAS (autospecială care are și un modul pentru descarcerare), o ambulanță EPA Bârlad și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. În cazul accidentului rutier din localitatea Gara Banca, pe lângă ambulanțele anterior menționate a mai fost nevoie de încă o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, a declarat Marius Stanciu", purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel