Data publicării:
Trebuie să pui ciocolată în filtrul de cafea. Rezultatul va fi spectaculos!
Ciocolata pusă în filtrul de cafea va avea un rezultat excelent. Trebuie să încerci, dacă ești un iubitor al acestei băuturi.
Cafeaua capătă o aromă specială dacă adăugaţi peste filtru o bucăţică de ciocolată, lapte sau un baton de vanilie şi lăsaţi apa să curgă peste ele.
Pentru o cafea fără zaț în cană, adaugă o linguriță de apă rece în cafeaua proaspătă și așteaptă jumătate de minut. Zațul se va depune pe fundul ibricului, astfel că nu va trebui să o mai filtrezi. Este una dintre cele mai cunoscute metode de a scăpa de zaț.
Pentru o savoare deosebită, poţi adăuga în cafea şi puţin cardamon. Pe lângă aromă, neutralizează substanţele toxice din cafea. Se pun 2-3 boabe la o ceaşcă sau un vârf de linguriţă dacă e deja măcinat.
Vezi și: Prăjitura FLORENTINA, rețeta pe care trebuie să o încerci. Se face rapid și o vei devora!
Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News