Tratamente naturiste pentru un păr moale și mătăsos
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Par sanatos
Par sanatos
Îți dorești un păr moale și mătăsos? Iată câteva tratamente naturiste pe care le poți pregăti în casă.

Lapte de cocos și zeamă de lămâie

Pentru a prepara această cremă, trebuie să adaugi zeama de la o lămâie într-un pahar cu lapte de cocos. Amestecă bine ingredientele și lasă produsul obținut să se răcească la frigider până observi un strat subțire de cremă formându-se la suprafață. Aplică amestecul pe păr și lasă-l să stea pentru 20 de minute. Nu uita să acoperi părul cu un prosop pentru a permite produsului să pătrundă mai bine. După ce au trecut cele 20 de minute, clătește părul până îndepărtezi toată crema, iar apoi spală-te pe cap așa cum o faci de obicei. Dacă ești consecventă în utilizarea acestui tratament, vei observa rezultate foarte îmbucurătoare.  

Cremă cu lapte și miere

Adaugă câteva picături de miere într-un pahar cu lapte. Amestecă bine și apoi aplică produsul pe păr. Lasă-l să stea timp de o oră și jumătate sau două ore. Clătește apoi părul și spală-l cu un șampon blând.

Ulei de măsline

Toate uleiurile naturale ajută la hidratarea și repararea firului de păr. Vom vorbi acum despre uleiul de măsline, cu toate că și cel de migdale prezintă multe dintre aceste beneficii. Aceste uleiuri redau sănătatea părului tău, făcându-l să arate și să se simtă mult mai bine la atingere. 

Încălzește niște ulei, dar ai grijă să nu-l arzi sau să nu te frigi. Aplică uleiul călduț pe păr. Lasă-l să acționeze pentru câteva minute. Poți să-și acoperi părul cu o căciulă termică. Dacă nu deții așa ceva, poți folosi un prosop fierbinte. După ce au trecut cele câteva minute, clătește și spală-ți părul în mod normal.

Dacă ai părul gras, ar fi mai bine să nu aplici produsul prea aproape de rădăcini. Și ține minte că aceste tratamente dau rezultate în timp. Ar trebui să folosești acest produs de cel puțin două ori pe săptămână pentru ca părul tău să devină mai mătăsos, mai strălucitor, mai drept și, prin urmare, mai ușor de aranjat.

Produsele chimice oferă rezultate rapide, dar… oare merită să riști? Este important să știi că aceste substanțe dăunătoare pătrund în scalp și, astfel, ajung în sânge.

De aceea este bine să te gândești cât de necesar e să folosești produse care în timp îți pot afecta sănătatea. Este mult mai bine să alegi tratamentele naturale pe care le poți utiliza la tine acasă, fără să fie nevoie să cheltuiești la fel de mulți bani.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel