Tratament pentru cearcăne. Cum scapi definitiv de pungile de sub ochi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tratament pungi sub ochi
Tratament pungi sub ochi
Cearcănele au devenit o problemă tot mai frecventă în viața ta? Noi îți oferim câteva soluții împotriva lor, care te vor face să spui adio pungilor de sub ochi și cearcănelor negricioase din jurul acestora.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să scapi de cearcănele și pungile de sub ochi:

Suc de castravete pentru revigorare instant. Aplică felii de castravete pe ochi sau stoarce-i de suc şi foloseşte o dischetă demachiantă cu care să aplici sucul obţinut în jurul ochilor. Vei obţine în cel mai scurt timp o briză nemaipomenită şi o senzaţie excelentă de revigorare pentru ochii tăi.

Amestecă suc de cartofi cruzi cu suc de castravete şi aplică în jurul ochilor. Vei scăpa rapid de cearcănele negricioase, iar ochii nu mai au aspect "pufos". Pentru rezultate şi mai bune, amestecă sucul de castravete cu zeama de la o lămâie, care este bogată în vitamina C şi ajută la hrănirea pielii în profunzime.

Sucul de roşii ar putea de asemenea să te ajute în lupta cu cearcănele deoarece se pare că acesta are proprietatea de a deschide tonul pielii şi de a conferi luminozitate.

Amestecă suc de ananas cu pudră de turmeric şi aplică pe cearcăne iar aspectul acestora va fi mult diminuat.

Reguli de bază

- bea cel puţin 8 pahare de apă zilnic,

- dormi minimum 8 ore,

- scade consumul de alimentele sau suplimentele care conţin vitamina A,

- foloseşte creme pe bază de ulei de migdale şi niacinamidă, un derivat al vitaminei B3, care are rol de iluminare a pielii şi are proprietăţi antiinflamatorii.

Vezi și: Artemisinina, tratament pentru malarie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel