Data publicării:

Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Pe data de 17 iunie, Saturn își va începe retrogradarea în ultimul semn al zodiacului. Află previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Saturn o să își înceapă în doar două zile retrogradarea în Pești, care va dura până pe 4 noiembrie.

Așadar, tot ce ai construit din data de 7 martie, când Saturn și-a început tranzitul în acest ultim semn al zodiacului, va fi destul de testat pentru o bună perioadă. De asemenea, vom avea impresia că totul o să fie încetinit, blocat, amânat.

De altfel, Saturn își dorește să ne arate ce putem să realizăm, cu adevărat. Dacă ne-am făcut bine treaba, Saturn nu este aici doar să ne pedepsească, ci aduce și multe oportunități.

Trebuie să menționăm faptul că nativii cei mai marcați de acest tranzit vor fi Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Saturn va retrograda în Casa a 12-a, o casă a sănătății, a fricii, a pierderilor. Cu Saturn retrograd în această casă, toată victimizarea și ideea că doar ție ți se întâmplă lucruri rele și că ai ghinion trebuie să dispară. Saturn vrea să te retragi puțin, să te izolezi, să nu mai ai cui să te plângi atât de mult. Acest tranzit vrea de la tine să scapi de orice viciu. Și nu vorbim doar despre o substanță neapărat. Poate să fie vorba și despre conștientizarea, acceptarea și descoperirea faptului că unele lucruri nu funcționează.

Taur/Ascendent în Taur

Saturn va retrograda în Casa a 11-a și îți poate aduce niște situații de nu o să îți vină să crezi. Vrea să îți arate că dacă nu primești ceea ce meriți, mai bine cauți altceva. Dacă ai avut niște planuri, trebuie să le ștergi, ca să construiești altele, mult mai serioase. Să nu uităm că Saturn își dorește adaptare, mai multă maturizare. Te vrea mai serios. Tot ce ține de copii va fi mai complicat până la final de retrogradare. Sunt anunțate schimbări și în relațiile cu prietenii.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va retrograda în Casa a 10-a, a carierei. Și te obligă să fii și mai responsabil pentru ceea ce faci, să preiei controlul și să ai mai multă putere, să te descurci. Vorbim despre un fel de maturizare pe plan profesional. Poate apărea o căsătorie sau extinderea familiei pentru anumiți nativi. O să apară o maturizare pe toate planurile, așa că fii pregătit. 

Rac/Ascendent în Rac

Saturn va retrograda în Casa a 9-a și îți mai oferă o șansă. Dacă ai de dat examene, această planetă aduce șanse și beneficii. Totodată, cu Saturn în Casă a 9-a, toate chestiunile juridice, legale, sunt întârziate și blocate. Poți fi des pus pe drumuri. Relația ta cu tot ce înseamnă credință, religie, va avea de suferit. Până în noiembrie, poți trece prin niște teste extraordinare. 

Leu/Ascendent în Leu

O să îl ai pe Saturn retrograd în Casa a 8-a. Nu mai trebuie să ții cu dinții de nimic. Trebuie să înțelegi că poți să funcționezi foarte bine și fără anumite persoane sau situații. Când Saturn retrogradează în această casă, te face să te confrunți cu aceste frici ale tale. În egală măsură, Saturn retrograd vrea să fii cât mai centrat pe tine și nu pe alții. 

Citește continuarea pe: https://www.astrosens.ro/tranzitul-lui-saturn-retrograd-in-pesti-previziuni-complete-pentru-fiecare-zodie-ascendent_6066.html?fbclid=IwAR2OPChkLixPfPD3NNAdsefTn5r5W7ii_rAPgM0Eslo_oqeIstTQAW6rOeo

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel