Transport de lemne oprit în trafic. Garda Forestieră a ajuns după 20 de ORE: Aplauze sau moment de reculegere VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un nou transport de lemne a fost oprit în trafic.     

UPDATE: Reprezentanții Gărzii Forestiere calculează câți metri cubi de lemn au fost în primul camion, cel care în acte are 32,48 de metri cubi. După verificare, au rezultat 36,5 metri cubi. Diferența de 4 metri cubi va fi confiscată. 

Amintim că mai e un camion cu lemne, care a refuzat cântarul. 

Noua filmare LIVE: 

În acte sunt 32 de metri cubi în cazul unui camion de lemn. Tot lemnul în plus va fi confiscat.

A fost refuzat cântarul inițial, motiv pentru care acum se descarcă lemnul și este cântărit, pentru a vedea dacă încărcătura de lemn depășește tonajul de metri cubi din acte. 

UPDATE: Continuă LIVE-ul transmis aici: 

Un transport de lemne a fost oprit în Rădăuți încă de vineri. Astăzi, la ora 12:00, a ajuns, la transportul de lemne oprit în trafic, și Garda Forestieră, chemată de ieri de la ora 16:20. 

”De ieri de la ora 16:20 îi așteptăm” a spus activistul care filmează acțiunea, în momentul în care a ajuns și reprezentantul de la Garda Forestieră: ”Aplauze pentru Garda Forestieră, un rând de aplauze. Un rând de aplauze sau un moment de reculegere. În sfârșit, după aproape 20 de ore... Foarte rapizi, datorită lor, noaptea mea a fost complet albă”. 

Evenimentul este în desfășurare. Urmează a fi verificat tonajul, mașinile de lemne vor fi duse într-un spațiu unde se poate face ancheta, conform legii, și vor fi noi informații în curând. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel