Transplant de plămâni. Firea: Mă bucur enorm!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Echipa medicală de la Spitalul Clinic Sf. Maria a realizat cel de-al patrulea transplant de plămâni din 2018.

„Felicit echipa medicală de la Spitalul Clinic Sf. Maria, condusă de Dr. Narcis Copca, pentru realizarea celui de-al patrulea transplant de plămâni, din acest an. Pacientul este o femeie de 51 de ani, din Iași, și se afla pe lista de așteptare pentru operație. Starea pacientei este bună, ea se află într-o secţie specială de terapie intensivă, unde este monitorizată”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Mă bucur enorm să văd că investițiile în spitalele aflate în administrarea Primăriei Capitalei facilitează realizarea unor premiere medicale, salvează vieți și dau posibilitatea românilor să beneficieze de ultimele descoperiri în domeniu, chiar acasă, aici în București, în România. Anul acesta am investit sume record în sistemul de sănătate precum și în rețeaua de medicină școlară, investiții care se vor realiza și anul viitor. În acest fel, toate spitalele aflate în administrarea Primăriei Municipiului București vor oferi atât personalului medical, cât și pacienților, cele mai bune condiții de muncă și tratament.

La toate acestea se numără și cele 177 de locuințe de serviciu repartizate deja personalului medical, dar și proiectul "Doctori pentru București" prin care vom acorda burse medicilor care doresc să se perfecționeze în clinici de prestigiu din Europa. SUA și Israel”, a precizat primarul General.

VEZI ȘI: PROTEST Piața Victoriei, număr incredibil de oameni în stradă. Badea, singurul care a vorbit despre subiect: A venit și el. Nu știați?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel