Cele mai spectaculoase transferuri care nu s-au făcut în această vară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Messi, Neymar și Suarez. foto: @fcbarcelona - FB
Messi, Neymar și Suarez. foto: @fcbarcelona - FB
Vara aceasta a oferit scenarii incredibile pe piața transferurilor din fotbalul european. În tranzacțiile de jucători au fost implicate nume mari de fotbaliști, în valoare de sute de milioane de euro.

James Rodriguez urma să plece de la Real Madrid, însă Bayern Munchen nu a vrut să-l cumpere definitiv pe columbian. James nu se afla în planurile lui Zinedine Zidane, așa că s-a întors drept numărul 16 al Realului și intră în cursa pentru un loc de titular în mijlocul galacticilor.

Gareth Bale s-a trezit într-o situație similară, conform Marca. El a primit indicii de la managerul lui Real Madrid că ar trebui să plece. Odată ce s-a terminat perioada de transferuri și galezul a rămas blocat în Madrid. Zidane s-a împăcat cu Bale în mod profesional, extrema fiind cel mai bun Blanco la începutul acestui sezon.

Atletico Madrid nu a reușit să-l aducă pe Rodrigo Moreno de la Valencia. Transferul spaniolului depindea de plecarea lui Angel Correa la AC Milan. Cum perioada de transferuri a luat sfârșit, Moreno a rămas pe Mestalla.

După ce nu a mai prins loc de titular la începutul sezonului, viitorul lui Ivan Rakitic a fost pus sub semnul întrebării. Zlatko Dalic l-a lăsat pe mijlocaș acasă pentru a-și găsi alt club până în ultima zi de transferuri, dar croatul a rămas pe Camp Nou.

Nici Neymar, Pogba sau Dybala nu s-au transferat nicăieri vara aceasta, în ciuda tuturor discuțiilor, întâlnirilor, zvonurilor și știrilor. Situația lui Neymar a fost o adevărată telenovelă, PSG fiind de acord cu plecarea sa, dar cerând un preț foarte mare pentru el. Barcelona a făcut tot posibilul pentru a-l aduce înapoi pe Camp Nou, dar nu au oferit destul, se pare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel