Transferul verii în fotbal s-a decis în miez de noapte. Lewandowski pleacă de la Bayern Munchen și semnează cu Barcelona pe o sumă importantă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Robert Lewandowski (33 de ani), cel mai bun fotbalist al lui Bayern din ultimii ani, pleacă de la formația din Bundesliga și semnează cu FC Barcelona.

Jurnalistul Fabrizio Romano, expertul perioadei de mercato, a anunțat că cel mai bun fotbalist din 2021 va evolua pentru Barcelona începând din această vară, potrivit celor de la Prosport.

Chiar dacă mai are contract cu Bayern Munchen încă un sezon, Robert Lewandowski nu își va duce până la final înțelegerea cu formația din Bundesliga deoarece va semna cu Barcelona.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Bayern și Barcelona au ajuns la un acord în mierz de noapte pentru transferul legendarului Robert Lewandowski, iar transferul se va face pentru 45 de milioane de euro.

Formația de pe Camp Nou va mai plăti încă cinci milioane de euro în cazul în care Lewandowski o va ajuta să își îndeplinească mai multe obiective.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel