Transfăgărășanul, așa cum nu l-ați mai văzut - GALERIE FOTO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Minivacanța românilor de Adormirea Maicii Domnului a aglomerat Litoralul, dar și traseele montane. Duminică, cei care au ales să se răcorească pe Transfăgărășan s-au convins că au ales o carte proastă. 

Duminică, la orele prânzului, la Bâlea Lac nu mai avea unde să parchezi aprope nicio motocicletă. Cei care au ales să urce pe Transfăgărășan dinspre șoseau Făgăraș-Sibiu au fost nevoiți să aștepte în coloană mai bine de o oră să ajungă la Bâlea. Acolo o altă dezamăgire. Locurile de parcare insuficiente au blocat circulația. Cei care, contra sumei de 5 lei parcarea, au găsit un loc se considerau norocoși, putându-se delecta cu bulz copt pe jar, contra 10 lei, cărnăciori de casă, sarmale, practic un întreg  festin culinar.

Temperatura nu depășea 18 grade Celsius, iar spectacolul oferit de parapantiști a fost inedit pentru cei mai mulți turiști.

[caption id="attachment_355485" align="alignnone" width="640"] Parcă niciodată un bulz nu este mai bun ca în vârf de munte[/caption] [caption id="attachment_355486" align="alignnone" width="640"] La Bâlea Lac, ca în bâlci de Sf. Dumitru[/caption] [caption id="attachment_355487" align="alignnone" width="640"] Coada de mași se întindea pe kilometri întregi[/caption] [caption id="attachment_355488" align="alignnone" width="640"] Parapantiștii au oferit un spectacol de neuitat[/caption] [caption id="attachment_355494" align="alignnone" width="640"] Una dintre cele mai frumoase cascade de pe Tranfăgărășan[/caption] [caption id="attachment_355495" align="alignnone" width="640"] Barajul Vidraru, o imagine nefirească[/caption] [caption id="attachment_355498" align="alignnone" width="640"] O privire spre Cabana Capra[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel