”Trăiască tovarășul Bulai”. Reacții dure după atacul la RRA: Este IREAL cât de puține știi despre democrație. Bezna minții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
FOTO: Facebook / Iulian Bulai
FOTO: Facebook / Iulian Bulai
După TVR, față de care Iulian Bulai s-a plâns pentru programul de umor transmis în noaptea de Revelion, a venit rândul RRA să fie luat în vizorul deputatului USR, pe motiv că nu a transmis trei știri despre USR și PNL, pe care politicianul le considera de interes. Și pentru că are puterea politică, anunță schimbări, pentru că, motivează el, de vină ar fi că Societatea Română de Radiodifuziune este condusă de un om apropiat de PSD. Ceea ce uită deputatul să spună este succesul media pe care-l are Radio România Actualități. 

Vezi aici mai mult despre subiect: După TVR, a venit rândul Radioului Public. Iulian Bulai face acuzații de ”sabotaj”, nemulțumit că nu a dat trei știri despre PNL și USR

Reacțiile criticile ale oamenilor nu au întârziat să apară vizavi de ultimele poziții publice ale deputatului Bulai. Iată doar o parte din comentarii: 

”Istericale de doi bani”

”Părerea mea este că în câteva luni cu puțină trudă o să îți ajute Dumnezeu și ai să reușești să pui pui o conducere PNL + USR la radio și la televiziunea Română. Doar să ai puțină răbdare și să îi mai acuzi de câteva ori că nu au dat nimic despre transhumanța oilor și despre cotele Dunării. Baftă multă în ceea ce faci că dacă nu reușești să îți faci repede o echipă te dau ăștia din partid afară.”

”Man, nu e treaba ta de deputat să numeri ce știri dă Radioul; nu ești pus acolo să faci pe cenzorul; poate nu înțelegi cum e cu libertatea presei. Faptul că oamenii aia nu au dat știri ține de o organizare eficientă care se schimbă prin mecanisme de funcționare, prin reglarea lor. Pune mâna și fă legi despre cum pot fi scoase definitiv Radioul și TVR de sub tutela politicului, nu istericale de doi bani despre știrea cutare sau cutare. Este ireal cât de puține lucruri știi despre democrație, băi băiatule. Și îți vorbește un om care a votat din '90 încoace numai anti PSD și pe voi de câteva ori. Dar dacă sunteți proști și agresivi, nu vă scuză cu nimic antipesedismul ăsta inutil, gălăgios și contra-productiv.”

”Mai taie din ele! Ce merite deosebite ai tu, impostorule? Ce ai vrea? Să vi se cânte ode 24 de ore pe zi? N-ați fost în stare nici să câștigați niște amărâte de alegeri, d-apoi să faceți ceva pentru țară asta! Meritați să ajungeți la groapă de gunoi. În 5 ani, USR va dispărea!”

Citește și: Bulai vrea să îl interzică pe Bulă. Nouă confirmare pentru eticheta de neo-marxiști

”N-ar trebui să te ocupi de chestii serioase?”

”Trăiască tovarășul Bulai”

”Nu m-aș supăra dacă o sa lucrați, așa, cu talent, și la: mărirea de alocații și pensii! Chiar și la stoparea tăierii pădurilor din România! Și să nu uitați totuși ca avem cele mai mizerabile salarii din Europa!”

”Gospodin Iulian Bulai, unde altundeva cu caracter oficial se specifică despre întâlnirea "cu miniștrii PNL"? De cei 10-12.000 ron pe lună, plus chirie plus crăpelniță ieftină la bufet, n-ar trebui să te ocupi de chestii serioase? Și dacă tot o arzi isteric despre România și românism, ia și tu alocația aia românească la puradei. Ai votat contra măririlor alocațiilor în timp ce te lăfăi cu parai din Norvegia.”

”Mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu!!! Destituiți că nu elogiază și nu aduc ode partidului! Nu ți-e rușine???”

”Aloooo, TOVARĂȘU', de ce vrei radioul și televiziunea națională ale voastre, nu vî ajung celelalte canale media prin care intoxicați poporul și le vreți și pe acestea? MARȘ TOVARĂȘE!!”

”La cât de ”tăntălău” ești, ai să pățești ca șoferul din serialul ”Țigareta”! Tu le faci jocul, iar ei te vor juca!”

”Tipic comunist”

”Lol. Păi ori vreți să aibă independență editorială, ori vreți să difuzeze ce credeți dvs că ar trebui să difuzeze? Cum e?”

”Tipic comunist. Când vrei să preiei puterea într-un stat, pui mâna prima dată pe mijloacele de informare în masă... Băiatul ăsta nu vorbește de capul lui, el are ordine precise din altă parte. El este o simplă trompetă....așa au făcut și comuniștii când au venit la putere. Citiți istoria!

”Chiar sunt ascultător de Radio România Actualități și sincer de asta îmi plac, că nu fac politică, au programul tuturor partidelor! Mie mi se pare cel mai profesionist radio, de nișă, subiectele sunt bine alese! Chiar te rog Iulian să nu mai aruncăm cu pietre peste tot, să ne informăm, să ne apucăm de școli, drumuri, spitale, fonduri europene! Radioul public se poate reorganiza în liniște! Eu personal m-am săturat de aruncat săgeți și subiecte, să lătram că e sfârșitul lumii, că PSD, că PNL, că USR. Sunteți la putere, hai la treabă și treaba se face în liniște, cu calm și cu modestie! Hai să lăsăm oamenii să vorbească despre voi, nu doar voi despre voi. Să arătăm la sfârșit ce am făcut, nu doar să arătăm cu degetul! Eu îți mulțumesc că mi-ai adus aminte ce bun e Radio România Actualități! Îți recomand să te uiți pe programul radioului și să-l asculți, măcar o zi, îți vei schimbă părerea!” (răspunsul lui Iulian Bulai: Și mie îmi place tonul RRA. Nu și conținutul. Nu reflectă dezbaterea publică. Deloc. Un ministru, indiferent de partid, decide viitorul unei campaniei naționale de vaccinare. Cum să nu spui nimic despre asta?”)

”Bezna minții”

”Iulian Bulai, chiar de SRR te ai găsit să te iei? Află cu această ocazie că milioane de români ascultă cu drag Radio România Actualități fără aiurelile tale politice.”

”Ferească Dumnezeu, cu ce ne-am ales în țara asta!! RRA a ajuns să bată economia țării, sărăcia, problemele din spitale, învățământul, etc. Bezna minții”

”Mie îmi place Radio România Actualități. Are un program foarte echilibrat, pe gustul tuturor. Prezintă știri de importanță națională. În programele politice invită reprezentanți ai tuturor partidelor parlamentare iar ascultătorii pot afla ce proiecte are fiecare. Eu am radioul setat pe Radioul Național”

Astfel de comentarii au curs pe pagina de Facebook a deputatului USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel