Traian Băsescu se relaxează la Predeal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
băsescu snowmobil dc
băsescu snowmobil dc

La numai trei zile după terminarea concediului de Anul Nou, Traian Băsescu a mers din nou la Predeal împreună cu soția sa, Maria. Șeful statului a făcut și el obiectul unor discuții controversate sâmbătă, după ce nu i-a adus un omagiu personal regizorului Sergiu Nicolaescu, incinerat la crematoriul din Vitan Bârzești.

[caption id="attachment_268061" align="alignleft" width="297"] Foto: rtv.net[/caption]

Președintele Traian Băsescu și soția sa Maria au ajuns sâmbătă la munte, acolo unde și-au petrecut și vacanța de Crăciun. Cuplul prezidențial au făcut sâmbătă o plimbare cu snowmobilul, informează rtv.net.

Traian Băsescu a fost unul dintre puțini absenți surpriză de la funerariile maestrului Sergiu Nicolaescu. Un lucru destul de neobișnuit, dat fiind că președintele le-a depus omagii personal unor artiști din România, dar și poetului Adrian Păunescu. Șeful statului s-a rezumat la a-i trimite regizorului român o coroană de flori.

Traian Băsescu a petrecut Revelionul la Covasna, împreună cu soția sa, Maria, cele două fiice, Ioana și Elena, și soțul mezinei, Bogdan Ionescu. De Crăciun, Traian și Maria Băsescu au fost tot la Predeal, la vila de protocol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel