Traian Băsescu: Oreste, dat în judecată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pentru prima oară, fostul Președinte al României, Traian Băsescu, dă în judecată un jurnalist. Acesta a înregistrat în urmă cu două săptămâni o cerere la Tribunalul București prin care îl cheamă în judecată pe Oreste Teodorescu.

Potrivit Kanal D, Traian Băsescu a intentat un proces împotriva lui Oreste Teodorescu, la trei zile după ce jurnalistul a postat pe blogul său o analiză personală cu privire la relația pe care Traian Băsescu o are cu Putin.

„Căpitanul de cursă lungă de pe axa Washington-Londra-București voia de fapt să ajungă la Moscova” este numele articolului scris de Oreste. În această analiză se vorbeste despre un presupus angajament pe care Traian Băsescu l-ar fi semnat cu Serviciile Secrete ale Federeației Ruse, în urmă cu 32 de ani.

Oreste își începe articolul în felul următor: „Până să-l cunoască bine, în 1984, pe Traian Băsescu, Moscova nu credea în lacrimi, însă dupa stabilirea contractului și semnarea angajamentului cu KGB, recrutorii de la Kremlin au decis că se pot folosi cu mult succes de histrionismul unui căpitan de cursă lungă, care plânge la comandă”.

De asemenea, în analiza respectivă, jurnalistul folosește expresia „viitorul pușcăriaș de drept comun”, cu privire la Traian Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel