Traian Băsescu, internat în urma unui AVC în Paris - SURSE. Bogdan Chirieac: Nu vrem moartea păcătosului, ci îndreptarea lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Traian Băsescu
Sursă foto: Facebook Traian Băsescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului președinte Traian Băsescu, care ar fi internat în urma unui AVC. 

Fostul președinte Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral, fiind internat într-o clinică din Paris. 

”Este un om de 70 de ani și cred că omenește este să îi urez sănătate, că nu vrem moartea păcătosului, ci îndreptarea lui. În privința domnului Băsescu într-o viață viitoare cred că mai este posibilă îndreptarea, dar aici ce să facem? Să îi urăm omului respectiv sănătate, altceva nu știu ce se poate spune și să manifestăm compasiune pentru un om aflat pe patul de suferință. Așa e creștinește!”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac la RomâniaTV. 

Fostul președinte, probleme de sănătate

Fostul președinte Traian Băsescu s-ar afla internat într-un spital din Franța, transmite Realitatea Plus. Europarlamentar PMP, fostul președinte ar fi ajuns la o clinică din Paris, după ce ar fi suferit un AVC. Potrivit surselor citate, fostul președinte s-ar fi dus cu tensiune mare la un spital din București, iar apoi a fost diagnosticat cu accident vascular.

În aceste momente, potrivit acelorași surse, Traian Băsescu nu este într-o stare de sănătate deloc bună. Înainte să ajungă la Paris, el ar fi mers și la București, într-un spital, pentru a-și verifica starea de sănătate. Fostul președinte al României ar fi trebuit să plece luni la Bruxelles.

Acest incident s-a produs în contextul în care Traian Băsescu a primit un verdict definitiv în instanță, în această săptămână, care a stabilit că a colaborat cu securitatea.

Băsescu a anunțat că se duce la CEDO după ce ÎCCJ l-a declarat colaborator al Securității

Reamintim că Traian Băsescu a anunțat că va ataca la CEDO hotărârea prin care s-a stabilit definitiv că a colaborat cu Securitatea. 

”Am luat nota de decizia ÎCCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul întregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a transmis Traian Băsescu pe contul de Facebook.

Instanţa supremă a respins, ca nefondat, recursul formulat de fostul preşedinte, fiind menţinută decizia din 20 septembrie 2019 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - instanţa de fond, prin care a fost admisă acţiunea CNSAS şi a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel