Traian Băsescu, despre cârdăşia dintre Poliţie şi Duduieni. "I-aş destitui pe loc"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Băsescu a comentat, miercuri, imaginile care ilustrează  că ofiţeri aflaţi la conducerea Poliţiei Române s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu.

"Eu i-aş destitui pe loc. Ministrului Marcel Vela i-aş spune că prafurile aruncate cu poliţia animalelor ca să nu se vadă mizeria pe care o patronează nu ţin. I-aş destitui pe loc. Repet, eu nu spun că nu trebuia să vorbească cu ei şi să impună nişte lucruri. Dar frate, îl citai să vină la Poliţie. Nu mi s-a întâmplat vreodată ca vreun organ al statului să nu mă citeze.

Să vină să spună vă dau un telefon domnul Băsescu, să nu vă vadă lumea. Cum e posibil să dai un asemenea tratament grupurilor de crimă organizate decât dacă eşti de partea lor? O slugărnicie. Arată o relaţie de dependenţă. Mai grav. Trebuie să vă explic dragi infractori că sunt nevoit să fac asta. N-aş face, dar să vedeţi. Dependenţa acestor oameni de clanul Duduianu", a explicat Traian Băsescu miercuri la Adevărul Live.

Fostul președinte consideră că tăcerea  lui  Marcel Vela, arată ca o "înşelătorie". Întrebat dacă în perioada în care a fost preşedinte a primit informaţii despre clanurile interlope din Bucureşti, Băsescu a afirmat că primea astfel de date nu doar de la SRI, ci şi de la Doi şi-un sfert.

"Da, chiar am primit informaţii nu numai de la SRI. De la doi şi-un sfert. Chiar era cu ochii pe ei nu cum face Vela cu degetele în ochi. Am avut ani de linişte, nu şi-au permis să sară calul. Acum după ce s-a desfiinţat doi şi-un sfert, mulţumită domnului Cioloş şi SRI-ul s-a retras din supravegherea clanurilor, se simt foarte liberi şi puternici", a mai adăugat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel