Traian Băsescu, cetățenie Republica Moldova. Voi vizita Republica Moldova înaintea terminării mandatului și voi cere cetățenie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Școala de vară a PMP, că va efectua o vizită în Republica Moldova înainte de a încheia mandatul de șef al statului.

"În ceea ce privește vizita în Republica Moldova, vă mărturisesc că nu este planificată, o pot planifica cu președintele Timofti și o voi face. Este în intenția mea ca, înainte de încheierea mandatului, să fac o vizită în Republica Moldova, o vizită de rămas bun și, după cum vă aduceți aminte, am spus că la terminarea mandatului voi cere și cetățenia Republicii Moldova", a afirmat Băsescu.

Președintele a menționat că speră să poată beneficia de cetățenia Republicii Moldova după ce sute de mii de moldoveni au primit cetățenia română.

Citește și: Traian Băsescu îndeamnă la proteste. Victor Ponta: Eu aș spune să muncim

"Cum noi am acordat sute de mii de cetățenii cetățenilor Republicii Moldova, sper să pot beneficia și eu de întoarcerea acestei opțiuni pe care am avut-o în timpul mandatului meu, să primesc și cetățenie a Republicii Moldova", a afirmat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel