Traian Băsescu a dezvăluit cine i-a spus că Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu a dezvăluit că un ofiţer în rezervă i-a spus că premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit al SIE. Fostul preşedinte a precizat că Serviciul de Informaţii Externe nu l-a minţit cu privire la acest subiect.

Traian Băsescu a declarat că informaţia potrivit căreia Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit al SIE o are de la un ofiţer în rezervă. El a adăugat că a cerut verificări la Serviciul de Informaţii Externe, care nu l-a ”minţit”, dar nici nu i-a oferit informaţia.

”Aflând de la un fost ofiţer de rezervă că Ponta a fost acoperit, am cerut Serviciului informaţii. Nu au minţit, au zis că nu au voie să dea această informaţie. Cei de la SIE nu au spus că nu a fost.  Dacă îmi dădeau informaţia, îl chemam pe Ponta să o spună pubic. După părerea mea, preşedintelui aveau obligaţia să îi spună, pentru că preşedintele face numiri în Guvern”, a spus Traian Băsescu, duminică, la B1 TV. 

Traian Băsescu a declarat, pe 14 octombrie 2014, în timpul campaniei electorale, că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997 şi 2001. 

Vezi aici detalii: Băsescu aruncă bomba: Ponta, ofițer acoperit SIE. Meleșcanu, complice total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel