Tragedie la un spital din Iaşi. O femeie din Iaşi a murit după ce s-a aruncat de la etajul 2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ambulanță
Ambulanță
O femeie în vârstă de 54 ani, din Iaşi, a murit, marţi, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al secţiei Spitalului municipal Roman unde era internată.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan, a declarat, pentru AGERPRES, că sesizarea a fost făcută de cadrele medicale ale spitalului.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către cadrele medicale cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al secţiei unde era internată. Din păcate, în urma impactului cu solul a intervenit decesul. Colegii criminalişti şi de investigaţii criminale care au efectuat cercetarea la faţa locului au stabilit că este vorba despre o femeie de 54 de ani, din Iaşi. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările care au condus la decesul persoanei respective", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel