Tragedie la un meci de hochei în Franța: Un copil de 8 ani a decedat după ce a fost lovit de un puc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Incident cu urmări tragice la finalul unui meci de hochei pe gheață, disputat, ieri, în Franța. Un copil de numai opt ani a fost lovit puternic în cap de un puc, lovitură în urma căreia micuțul a decedat după nici 24 de ore. 

"Cu mare tristețe anunțăm că micuțul Hugo a murit în această dimineață...Odihnește-te în pace, micuțule înger!", a scris, pe Twitter, Franck Vanwormhoudt, președintele clubului Dunkerque, relatează AFP, potrivit hotnews.ro.

"I s-a întâmplat persoanei greșite, care se afla in locul greșit", a mai aratat Vanwormhoudt.

Accidentul s-a produs la finalul partidei pe care echipa Dunkerque a disputat-o împotriva celei din Reims. Traiectoria pucului lovit de un jucător al echipei oaspete a fost deviată de un coechipier spre tribune, unde se afla și micuțul Hugo, alături de tatăl său. 

Micuțul a fost lovit la nivelul urechii, după care a intrat în stop cardiac. Echipa medicală prezentă la fața locului, cu ajutorul președintelui clubului din Reims, chirurg de profesie, a reușit să îl reanimeze într-o primă instanță pe micuț. Ulterior, copilul a fost transferat la spitalul din localitate, iar mai apoi la serviciul de reanimare pediatrică din Lille. Din păcate, micuțul Hugo a decedat în această dimineață. 

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili circumstanțele accidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel