Tragedie la metrou. O femeie a murit după ce lesa blocată în uși a câinelui a tras-o pe șine
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 16 sep, 08:55
WhatsApp
Tragedie la metrou. O femeie a murit după ce câinele a tras-o pe șine / Foto: Pixabay
O femeie a murit după ce lesa câinelui pe care o avea prinsă de talie a tras-o pe șina metroului care pleca din stație.

Incidentul tragic s-a produs în San Francisco. O femeie de 41 de ani a murit după ce a fost trasă pe șinele metroului de câinele său, scrie Metro.

Amy Adams se afla pe peron cu câinele ei. Avea lesa acestuia prinsă de talie când a urcat în metrou. Chiar înainte ca ușile să se închidă, ea s-a hotărât să coboare, iar câinele a rămas în vagon, atunci când ușile s-au închis în spatele ei. Astfel metroul a plecat cu câinele încă în vagon, iar femeia a fost trasă după el, pe șine. Animalul, care se pare că ar fi câine de serviciu, nu a fost rănit. În San Francisco câinii de serviciu au voie în vagoane, în timp ce alte animale au accesul permis doar în cuști speciale.

Iubitul femeii a asistat la moartea ei 

Se pare că femeia a decis să coboare din metrou după ce făcuse cu mâna spre un bărbat despre care martorii spun că ar fi iubitul ei. Acesta ar fi asistat la moartea tragică a iubitei lui, fără să poată să o salveze. Câinele ar mai fi călătorit încă o stație, iar apoi ar fi fost luat de o femeie care a văzut ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că ciobănescul german avea o vestă de câine de serviciu.

„Aceasta este o pierdere tragică a vieții și urmăm toate protocoalele de siguranță.”, a spus un responsabil de la metrou, precizând că înainte de pornirea metroului sunt verificate ușile și dacă toate persoanele sunt în siguranță, dar că femeia a sărit din metrou după ce a fost efectuat acest control vizual.

G Ad:

Conductorul metroului a fost suspendat până la rezultatele testului anti-drog, protocol standard în cazul accidentelor. Poliția a urmărit filmările și a vorbit cu martorii. Investigația este în curs.

Fată de 15 ani, salvată în ultima clipă din fața metroului, în Capitală. S-ar fi certat cu iubitul și s-a aruncat pe șine

O fată de 15 ani s-a aruncat pe șinele de metrou. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere din apropiere. Tânăra s-ar fi certat cu iubitul, iar din acest motiv s-a aruncat pe șine. Incidentul s-a produs în luna februarie în stația de metrou Dristor 1, iar fata a scăpat nevătămată.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro