Tragedie într-o familie din Sibiu
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Politia
Politia
Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă după ce un băieţel din localitatea Vurpăr, a decedat vineri, la trei zile după ce s-a născut, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Copilul s-a născut marţi, 7 mai, în Maternitatea din Sibiu de unde a fost externat. Vineri, 10 mai, o femeie a sesizat Poliţia că băieţelul a decedat în locuinţa părinţilor săi.

"La data de 10 mai a.c., in jurul orei 23,45, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un sugar născut în data de 7 mai, băieţel, ar fi decedat în locuinţa părinţilor din localitatea Vurpăr. Poliţiştii care s-au deplasat la adresa menţionată împreună cu medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Vezi și: Tânăr care şi-a înjunghiat iubita, cercetat în libertate. "Fapta nu este atât de gravă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel