Tragedie în Rusia: 15 morți după un incendiu la o cafenea. Totul ar fi pornit de la folosirea unui lansator de rachete de semnalizare într-un conflict între clienți
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Treisprezece persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o cafenea din oraşul rus Kostroma, situat la circa 300 de kilometri distanţă de Moscova, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, transmite Agerpres, care citează AFP.    

Potrivit primelor informaţii, incendiul a făcut 15 victime, a anunţat guvernatorul regiunii cu acelaşi nume, Serghei Sitnikov, pe reţeaua socială Telegram.

Incendiul, declanşat în cafeneaua Poligon în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost stins la începutul dimineţii, a menţionat guvernatorul, care a adăugat că cinci persoane au fost rănite.

Potrivit serviciilor de urgenţă, flăcările au cuprins o suprafaţă de 3.500 m2.

Agenţia RIA, care a citat o sursă din poliţie, a transmis că 250 de persoane au fost evacuate din clădirea în care a izbucnit incendiul. 

Potrivit Rador, incendiul ar fi putut fi provocat de folosirea unui lansator de rachete de semnalizare sau a unui pistol de semnalizare, în timpul unui conflict, a declarat pentru Interfax surse aflate la locul incidentului. Numărul victimelor incendiului izbucnit într-o cafenea în oraşul Kostroma, din Rusia, a crescut la 15 morţi, anunţă Direcţia Generală din regiunea Kostroma a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

"Versiunea principală acum este utilizarea greşită a pirotehnicii sau măsurile de autoapărare excesive, la care s-a recurs într-un conflict intern. Unul dintre cei implicaţi în conflict ar fi folosit un pistol de rachete de semnalizare, ceea ce ar fi putut provoca declanşarea unui incendiu", a specificat sursa agenţiei. Un dosar penal a fost iniţiat pentru comiterea unei infracţiuni în temeiul părţii 3 a Articolului 109 din Codul Penal al Federaţiei Ruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel