Tragedie în prima noapte de relaxare. Trei tineri au murit la Suceava după ce s-au răsturnat cu mașina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava
Accident grav în această dimineață în județul Suceava. Trei persoane au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina. 

Prima noapte după eliminarea restricțiilor legate de pandemia de Covid-19 a lăsat în urmă o tragedie pe un drum din județul Suceava. Trei tineri și-au pierdut viața în urma unui accident grav de circulație. 

În localitatea Poiana Stampei, autoturismul în care se aflau trei bărbați cu vârste de 23 și 30 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe un câmp. Victimele au rămas încarcerate. 

Forțe sporite de intervenție la fața locului

Mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar și poliția s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor medical. 

”Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și un echipaj de prim ajutor au intervenit în sprijinul colegilor de la ISU Suceava”, se arată într-un comunicat de presă. 

Medicii au declarat decesul 

Medicii de pe ambulanțe au găsit victimele în stare de inconștiență. Imediat după ce au fost descarcerate din mormanul de fiare s-au început manevre de resuscitare.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei bărbați în vârstă de 23, 30 si 30 de ani au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăsud. 

Polițiștii au deschis o anchetă 

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma acestui accident grav. O anchetă penală a fost deschisă în acest caz și se continuă cercetările pentru a se vedea exact cum s-a produs incidentul. 

Rudele celor trei tineri se pregătesc acum de înmormântare. 

2. Foto: ISU ... (94226bca-16b0-4138-a328-20aa1aadf646_27157700.jpg)

O altă mașină s-a răsturnat în județul Bistrița-Năsăud. Șoferul a fost rănit 

Un alt accident a avut loc în această dimineață în localitatea Josenii Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud. O mașină s-a răsturnat în jurul orei 06.00. La fața locului a intervenit Garda de intervenție Prundu Bârgăului.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost evacuat din mașină. Acesta avea leziuni ce nu îi pun viața în pericol. După ce a primit primul ajutor la fața locului, bărbatul a fost transportat la UPU SMURD Bistrița.

”Victima era conștientă și cooperanta, ieșită din autoturism”, conform unui anunț al reprezentanților ISU Bistrița-Năsăud. 

Polițiștii au deschis o anchetă și în urma acestui accident. 

VEZI ȘI: Accident grav în București, în zona Pantelimon, în această dimineață. Doi tineri au intrat cu mașina în stâlp

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel