Urmărește emisiunea live
Tragedie în lumea teatrului: Un tânăr actor a murit cu o zi înainte de ziua lui. Ar fi împlinit 25 de ani. ”Durere teribilă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Un actor a murit înecat cu o zi înainte de ziua în care ar fi împlinit 25 de ani. 

Actorul Ioan-Cristi Vlad, angajat la Teatrul Național ”Eugene Ionesco”, s-a stins ieri din viață, fiind înghițit de apele Nistrului. Astăzi el ar fi împlinit 25 de ani, informează Moldpres.

Informația a fost publicată pe rețelele sociale de Petru Vutcărău, regizorul și directorul Teatrului ”Eugene Ionesco”.

”Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că mâine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25  de ani! Sărbătoarea va avea loc în ceruri, alături de Dumnezeu! Dumnezeu l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit. Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: un loc în rai! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza Domnului! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! Zbor lin în împărăția veșnică!”, a scris pe Facebook Petru Vutcărău.

Tânărul actor a debutat acum un an pe scena Teatrului Național ”Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Deși a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

”Ministerul Culturii exprimă sincere condoleanțe familiei Vlad, rudelor, colegilor, tuturor celor care l-au iubit și în inima cărora va continua să trăiască acest ”copil cu suflet mare”...”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Culturii din Republica Moldova. 

Mesajele au curs pentru tânărul actor din Republica Moldova:

- Prea trist... prea nedrept... Dumnezeu să îl ierte!

- Vai ce durere mare! Nu-mi vine să cred, suflet tânăr, frumos și blând, să te primească Dumnezeu cu brațele deschise în împărăția sa… Condoleanțe familiei îndurerate.

- Nu pot să cred, aseară ne-am salutat, ai vorbit amabil, nu am cuvine Cristi ce durere ai lăsat. Vei rămâne în inimile noastre frumos, talentat și amabil.  Odihnește-te în pace.

- Condoleanțe... Vesel, optimist. Îmi amintesc așa de el când era la examenul de admitere la actorie. Îmi zicea: "eu știu că o să reușesc să trec...".

- Dumnezeu să îi întărească pe părinți, atâta băiat au avut, mândria și raza lor de soare... Veneau în satul lui Slavian de baștină, la casa bunicilor și îi vedeam des, tată și fiu...doi brazi, suflete frumoase cu inimi calde și mari ... De ce, Doamne???

- Îngerii să-ți vegheze drumul lin către cer, Cristi. În acest univers al tristeții rămân doar stelele amintirilor pentru a alina durerea. Odihnește-te în pace, suflet drag.

- O tragedie de nedescris... să fii cel mai iubit în împărăția cerului... durere mare... Condoleanțe familiei... 

- E trist... tânăr, frumos, talentat... Doar o singură întrebare: DE CE? Prea mare durere, domnul să-l aibă în împărăția sa... vei rămâne mereu în amintire Ioan- Cristi... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel