Tragedie în Bihor. Doi copii au rămas orfani, după ce tatăl lor s-a sinucis. Medicii îi puseseră un diagnostic crunt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tată din Bihor s-a sinucis, după ce a primit un diagnostic crunt.

Tragedie fără margini într-o familie din Bihor. Doi copii, unul de patru și altul de șase ani, au rămas orfani, după ce tatăl lor a decis să își pună capăt zilelor, transmite Pro Tv. Alexandra, soția bărbatului, este împietrită de durere și abia mai poate vorbi. Ea spune că nu reușește să înțeleagă gestul soțului ei.

”Nici nu știu, nimic, chiar nu s-o-ntâmplat nimic. Totul a fost brusc, neașteptat, nu știu. Am comunicat frumos, nu ne-am certat. Pur și simplu și-a lăsat lucrurile personale și a plecat. Atât.”, a mărturisit Alexandra Cotuț.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit la liziera unei păduri de lângă satul Cihei, unde locuiau cei doi soți.

”Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.”, a explicat Ioana Lascău, purtător de cuvânt al IPJ Bihor.

Viața lui Răzvan, plină de încercări grele

Răzvan, bărbatul care s-a sinucis, nu a avut o viață ușoară. În ultima vreme i s-au întâmplat mai multe evenimente care l-au marcat din ce în ce mai tare. Mai întâi și-a pierdut mama, iar, anul trecut, i-a murit o soră. Amândouă au fost răpuse de o boală incurabilă. Același diagnostic l-a primit și el, recent. Acum rudele presupun că acest diagnostic l-ar fi descurajat și l-ar fi făcut să își pună capăt zilelor.

În plus, mezinul familiei, copilul de patru ani, suferă de o boală cumplită și are nevoie de terapii, aparatură specială și medicamente, lucruri care costă foarte mult. Soția bărbatului este în stare de șoc, dar spune că trebuie să lupte în continuare pentru copilul ei. Până acum se chinuia să îl salveze împreună cu Răzvan, dar acum a rămas singură. Cei doi soți au făcut și un grup pe Facebook, unde oamenii pot face donații pentru tratamentul copilului. Despre pierderea soțului, Alexandra spune că va rămâne mereu cu o durere mare în suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel