Tragedie în apropiere de Hunedoara. Copil de un an, MORT în brațele bunicii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Un copilaș a murit, duminică, în brațele bunicii sale.

Duminică, pe șoseaua Topliţa – Lunca Cernii, s-a produs un cumplit accident. În urma impactului dintre două autoturisme, un copil de un an și trei luni a murit în braţele bunicii sale.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcţia Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ 687, în satul Hăşdău, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Topliţa.

În urma accidentului, a rezultat decesul unui minor în vârstă de un an, care se afla în braţele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta faţă, şi rănirea uşoară a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră in autoturismul care a produs evenimentul rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În ciuda eforturilor echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, a fost constatat decesul copilului de un an și trei luni, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel