TRAGEDIE în Alba. O fetiță de 3 zile a murit după ce s-a înecat cu lapte
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
O fetiță de doar trei zile a murit după ce s-a înecat cu lapte. 

Fetița de trei zile a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe secția de primiri urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia.

Micuța a fost preluată de ambulanță dintr-o localitate din Zlatna și dusă de urgență la spital, după ce s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii. 

La UPU, bebelușul a fost intubat și ventilat. Din cauza stării grave, transferul său la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureș n-a putut fi realizat, scrie alba24.ro.

La scurt timp, a fost constatat decesul.

Reprezentanții spitalului, precizări 

„O pacientă în vârstă de 3 zile a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte. Starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic.

S-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis reprezentanții spitalului printr-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel