TRAGEDIE: 9 înmormântări în Sâmbătă Mare. IPOTEZĂ în cazul accidentului din Neamț: Ce s-ar fi întâmplat pe drum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Astăzi au loc nouă înmormântări, după tragicul accident din Neamț. Familiile îndoliate care astăzi trebuiau să pregătească preparatele de Paști și mâine să se bucure cu toții de Sfintele Paști își conduc astăzi stâlpii casei pe ultimul drum. Tați, fii, gineri, cumnați, cu toții rude. Se întorceau spre casă cu banii câștigați după ce au plantat puieți. 

Astăzi este doliu în cinci localităţi din judeţele Neamţ şi Iaşi. Cu banii pentru Sfintele Paști, rudele celor 9 bărbați îi înmormântează. Nu se bucură alături de ei de roadele muncii lor, ci îi plâng. Lacrimile de durere sunt cu atât mai mari cu cât erau rude. Durerea cea mai mare este acolo unde sunt înmormântați tată și fiu. Doar 17 ani avea băiatul. 

Durerea familiilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Moartea lor tragică a îndurerat o țară întreagă. 

Ipoteză în ziua înmormântării celor nouă bărbați

Amintim că un microbuz care nu era destinat pasagerilor îi conducea pe cei 9 bărbați acasă. În microbuz erau puse bănci de lemn. Deși șoferul a frânat peste 40 de metri, după cum arată urmele de pe șosea, microbuzul a căzut în râul Bistrița. 

Un singur tânăr a scăpat, nu știe cum, s-a trezit și a văzut parbrizul crăpat și a reușit să iasă la suprafață. El și-ar fi dorit să trăiască și fratele său. Cu el în microbuz, pe lângă frate, mai era un bărbat care-i era rudă. 

Ipoteza care apare astăzi este că pe drum microbuzul a făcut pană. Șoferul a schimbat roata și nu ar fi prins bine toate șuruburile. Astfel, acestea ar fi scăpat pe rând. Așa s-ar explica faptul că roata s-a desprins și, la verificări, a fost găsit doar un șurub. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel