Tragedia care șochează țara. Noi detalii despre profesoara găsită moartă lângă fiul ei spânzurat - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tragedia care șochează țara / Foto: Caputră video Replica Online
Tragedia care șochează țara / Foto: Caputră video Replica Online
Apar noi detalii după ce o mama și fiul ei de 18 ani au fost găsiți morți în apartamentul lor din Constanța

Apar noi detalii în cazul tragediei care șochează țara. Un adolescent de 18 ani a fost găsit spânzurat în Constanța, lângă mama sa moartă. La fața locului au intervenit oamenii legii care investighează acest caz. Totuși, primele ipoteze despre posibila cauză a morții celor doi au apărut deja. 

VEZI ȘI: Un adolescent de 18 ani, găsit spânzurat în Constanța, lângă mama sa moartă - UPDATE

Se pare că mama a murit prima

Potrivit Realitatea Plus, se presupune că femeia ar fi făcut infarct, iar fiul ei, în stare de șoc, a decis să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se în grinda de la intrare. Ar putea fi o ipoteză plauzibilă, mai ales că anchetatorii au declarat că din primele investigații făcute la fața locului, au constat că pe corpul femeii nu existau urme de moarte violentă. Totuși, acest lucru poate fi demonstrat doar după efectuarea unei autopsii. 

Familia a mai trecut printr-o tragedie, în urmă cu câteva luni. Se pare că pe 21 aprilie, mama profesoarei a decedat.

Băiatul, sportiv de performanță. Mama, profesoară 

Elevul decedat  avea 18 ani și era sportiv de performanță. Acesta se numește Radu Ivănescu și practica baschetul. Era înscris la Clubul Sportiv Știința din Capitală, unde făcea parte din echipa de baschet de până în 18 ani, potrivit Antena3. El este absolvent al Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa.

Potrivit unei vecine de bloc, se pare că băiatul și-ar fi planificat gestul extrem și ar fi lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare în care spunea ”Totul s-a sfârșit!”. 

Mădălina Ivănescu, femeia găsită moartă, era profesoară la Liceul Teoretic "Ovidius". Ea preda fizica la acest liceu încă din anul 2017. 

Cine a dat alarma la 112

Se pare că soțul femeii ar fi sunat-o, dar pentru că nici ea și nici băiatul lor de 18 ani nu au răspuns la telefon, aceasta a început să își facă griji că s-ar fi putut întâmpla ceva rău. El a sunat-o pe o altă profesoară de la liceul unde lucra soția sa, dar pentru că a aflat că femeia nu se afla nici la muncă, a rugat-o pe aceasta să meargă să verifice dacă cei doi sunt bine.

Femeia a venit la apartamentul colegei sale. A bătut de mai multe ori la ușă, dar pentru că nimeni nu i-a răspuns, a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au făcut descoperirea macabră. Mama și fiul ei de 18 ani erau morți în casă. Soțul femeii ar fi director în Ministerul Tineretului. 

Ce spun vecinii

Vecinii, aflați în stare de șoc, au declarat că atât femeia cât și fiul său erau două persoane liniștite. Băiatul urma să dea BAC-ul și părea că se înțelege foarte bine cu mama sa.

„Băiatul a fost campion la rugby, un băiat excepțional. Au fost niște oameni respectuoși, la locul lor”, a declarat o vecină pentru Replica Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel