Traficantul lui Pascu, spargere la Spitalul Floreasca: ”Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau eu”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Tudor Duma, cunoscut drept ”Maru”, traficantul lui Vlad Pascu, a spart Spitalul Floreasca în încercarea de a fura medicamente pe care să le vândă dependenților de droguri.

Traficantul lui Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi studenți, în stațiunea 2 Mai, pe când se afla sub influența drogurilor, a spart noaptea trecută Spitalul Floreasca, în încercarea de a face rost de medicamente. Mai mult decât atât, acesta s-a filmat și a postat video pe social media. 

”Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau eu”, a afirmat Tudor Duma, cunoscut drept ”Maru”, în timp ce se filma cum intră în spital, subliniind că este ”mort de beat”, potrivit InstaStory-ului făcut.

Nivelul de aroganță pe care l-a prezentat tânărul Duma, nu doar la intrarea în sediul DIICOT, unde este audiat în Dosarul 2 Mai, când le-a cerut celor care îl însoțeau să nu îl atingă, este foarte vizibil în filmele și postările de pe Instagram.

”Bă, eu sunt regele la toate cartierele. Ați înțeles? Îmi cer scuze la Amiri-urile astea, jacheta asta costă cât mașinile părinților voștri, bă, ați înţeles? Aici, în mijlocul străzii.

Ăștia zic că nu ies din casă. Bă, unde sunteți? V-am dat adrese, alea tot, hai, vă aștept", a fost mesajul transmis de tânăr într-un clip video postat, noaptea trecută, pe Instagram. Tot pe rețeaua de socializare acesta a pus scurte filmulețe cu știri în care Vlad Pascu este subiect de aproape o lună.

Opriță: ”Nu a putut să intre în depozitele de medicamente”

Dr. Bogdan Opriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a confirmat faptul că doar zona serurilor a fost vandalizată de respectivul tânăr.

”În cursul dimineții de astăzi, când lucrătorii de la serviciul administrativ, deci nu cei care lucrau în zona respectivă, au sosit, au constatat că zona administrativă a spitalului a fost vandalizată, în sensul că fuseseră forțate niște ușii, pe pereți  inscripționate, hai să zicem ca un fel de graffiti, în paralel, conducerea spitalului a dispus să fie notificată firma de pază.

Cercetările s-au extins pentru că apărut acest film pe rețeaua de socializare, se pare că este vorba despre aceiași persoană, care a intrat și în farmacia spitalului, a încercat să forțeze niște uși, dar din fericire nu a putut, nu a putut să intre în depozitele de medicamente, a intrat doar în depozitul de seruri, unde am înțeles că a sustras un număr de substanțe pentru perfuzii”, a declarat dr. Bogdan Opriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca, la Realitatea Plus.

Citește și: Vlad Pascu, adus la DIICOT. Bogdan Chirieac: Să nu fim prea optimiști! Nu-i exclus să scape basma curată! - Iulian Surugiu: Nu are cum! Probele sunt zdrobitoare!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel