Traficant de mercur, prins la Cernavodă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Catuse-300x200
Catuse-300x200

Un bărbat din judeţul Călăraşi a fost reţinut la Cernavodă după ce a încercat să-i vândă unui poliţist, aflat sub acoperire, peste trei kilograme de mercur.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale monitorizau de mai mult timp un bărbat de 38 de ani, Decebal Petcu, din localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, iar miercuri un ofiţer sub acoperire a stabilit o întâlnire cu el, într-o benzinărie din Cernavodă, scrie Mediafax.

Petcu intenţiona să-i vândă acestuia 3,1 kilograme de mercur, contra sumei de 5.000 de lei, dar în timpul tranzacțţei a realizat că ar putea fi vorba de un poliţist sub acoperire şi a fugit cu taximetrul cu care venise de la Bucureşti.

Poliţiştii au urmărit taximetrul în trafic, pe DN 22C şi l-au oprit la ieşirea din oraşul Cernavodă. În buzunarul din spatele scaunului dreapta-faţă a fost găsită o pungă de hârtie în care se afla o sticlă de 0,5 litri din plastic, plină pe jumătate cu mercur. După cântărire, s-a stabilit că aceasta conţinea 3,1 kilograme de mercur.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul Poliţiei Constanţa, fiind cercetat trafic de substanţe toxice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel