Data publicării:

Restricții de trafic rutier în județul Prahova din cauza lucrărilor la calea ferată

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că, joi, 18 iulie 2024, în intervalul orar 10:00 - 16:00, vor avea loc lucrări de reparații prin sudură la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia CF Buda – Slănic, la kilometrul 11+950, care intersectează DJ 102 în comuna Dumbrăvești, județul Prahova.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier pe sensul Plopeni – Plopeni Sat va fi restricționat pe un sens. Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricțiile de circulație instituite în zona semnalizată pentru a permite desfășurarea în condiții de siguranță a lucrărilor.

Scopul acestor lucrări de sudură este de a îmbunătăți condițiile de trafic rutier în interiorul pasajului de cale ferată, asigurând o trecere mai sigură și mai confortabilă pentru toate vehiculele.

"Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+950, intersecţia liniei CF Buda – Slănic cu DJ 102

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că joi 18 iulie 2024, în intervalul orar 10.00 – 16.00, se vor executa lucrări de reparații prin sudura căii la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia CF Buda – Slănic, km CF 11+950, care intersectează DJ 102, pe raza comunei Dumbrăvești, județul Prahova.

În intervalul orar necesar desfășurării lucrărilor la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe linia CF linia CF Buda – Slănic, km CF 11+950, pe sensul Plopeni – Plopeni Sat, traficul rutier va fi restricționat pe un sens.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite în zona semnalizată pentru lucrări.

Menționăm faptul că lucrările de sudură a căii de la trecerea la nivel cu calea ferată de la km CF 11+950 au drept scop îmbunătățirea condițiilor, în interiorul pasajului, pentru traficul rutier.

CFR SA transmite scuze participanților la traficul rutier pentru disconfortul creat și le mulțumește pentru înțelegere!" se arată în comunicatul companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel