Urmărește emisiunea live
Trafic restricţionat pe autostrăzile A1 şi A4. Lucrări de reparaţii
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Traficul rutier este restricţionat, joi, pe autostrăzile A1 şi A4. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 25 februarie, până la ora 16:00, au loc lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A1 Deva-Nădlac, astfel:

între km. 555 – 545, orașul Pecica, județul Arad, pe sensul către Deva, sunt restricționate banda de urgență și prima bandă, circulându-se pe banda numărul 2;între km. 533 - 535, localitatea Sagu, județul Arad, pe sensul către Nădlac, sunt restricționate banda de urgență și prima bandă pentru a permite efectuarea unor lucrări de reabilitare a carosabilului.

De asemenea, pentru a permite turnarea fundației pentru stâlpii de iluminat, astăzi, până la ora 16:00, se restricționează circulația pe banda de urgență și prima bandă, pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, pe ambele sensuri de deplasare, la kilometrul 13+200 de metri, orașul Cernavodă, județul Constanța.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel