Trafic îngreunat pe "Podul Prieteniei" Giurgiu-Ruse, începând de sâmbătă
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pe teritoriul Bulgariei va fi reabilitată suprafaţa drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057 / Podul Dunării, astfel că traficul va fi afectat. 

Pe teritoriul Bulgariei va fi reabilitată suprafaţa drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057 / Podul Dunării, astfel că traficul va fi afectat. Vor fi realizate lucrări de reparaţie a carosabilului începând de sâmbătă.

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu,cu privire la faptul că în perioada 18-26 iunie, pe teritoriul Bulgariei, va fi reabilitată suprafaţa drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului, scrie Mediafax.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porțiunea bulgară a podului se vor desfășura numai pe timp de zi și va fi semnalizată cu indicatoare rutiere. În timpul nopții, drumul va fi liber pentru trafic.

Poliția de Frontieră Română preconizează faptul că traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu va fi îngreunat, astfel că recomandă tuturor celor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu în perioada următoare să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei: PTF Vama Veche- Durankulak, PTF Negru-Vodă – Kardam, PTF Dobromir – Krushari, PTF Lipniţa – Kainargea, PTF Ostrov- Silistra, PTF Călăraşi-Chiciu-Aydemir, PTF Giurgiu – Ruse, PTF Zimnicea- Svishtov, PTF Turnu-Măgurele –Nikopol, PTF Bechet- Oriahavo și PTF Calafat- Vidin.

Poliția de Frontieră Română recomandă, totodată, utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro, aceasta prezentând o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel