Trafic infernal pe DN 1. Pe unde poți ocoli aglomerația- RUTE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Traficul se desfășoară cu dificultate pe Drumul Național 1, Valea Prahovei, dar și pe DN 2, în apropiere de Focșani, în urma unor incidente rutiere. 

Polițiștii brașoveni acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului, a anunțat IPJ Brașov. Astfel, începând cu ora 18.30, la Dârste (municipiul Brașov), în Stațiunea Predeal la intersecția DN 1 cu DN 73A și la Râșnov (intersectia DN73 cu DN73A), s-au instituit dispozitive de dirijare și de informare a participanților la trafic cu privire la valorile ridicate de pe DN 1.

Rută alternativă 

Pentru evitarea aglomerației se recomandă ruta alternativă DN1A - Săcele, Cheia, Vălenii de Munte, Ploiești.

”Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic și de drum, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției, semnalizând totodată această intenție”, se arată într-un comunicat. 

Trafic îngreunat și pe DN 2

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă pe sensul către Bacău al DN 2 Focșani – Tișița, la kilometrul 194+800 metri, în zona localității Garoafa, județul Vrancea, din cauza combustibilului scurs pe carosabil din rezervorul unui autocamion. Se acționează pentru curățarea suprafeței de rulare, traficul fiind dirijat pe celălalt sens, unde se circulă alternativ.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 minute.

Accident pe DN 2, între Dumbrăveni - Focșani

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune față – spate pe DN 2 Dumbrăveni - Focșani, în zona localității Urechești, județul Vrancea, o persoană fiind rănită în urma accidentului. Un echipaj de ambulanță a fost trimis imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor medical. 

Traficul se desfășoară dirijat, pe un fir alternativ, pentru aproximativ 30 de minute.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma acestui accident pentru a vedea cine se face vinovat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel