Trafic închis, noaptea, în zona pasajului Băneasa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: CNAIR
Foto: CNAIR
Traficul rutier va fi închis, pe timp de noapte, pe breteaua pasajului Băneasa. 

Din cauza unor tasări apărute la Breteaua Pasajului Aerogării - Băneasa, cuprinse între intersecția DN 1 cu  Bd. Ion Ionescu de la Brad și Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, începând cu data de 14.07.2021, în intervalul orar 23:00 – 06:00, pe o perioadă de aproximativ 10 zile, se închid ambele benzi de circulație pentru  lucrări de punere în siguranță - refacerea structurii - pe o porțiune de aproximativ 100m. Incepând cu ora 06:00 se va redeschide banda 1 de circulație, se arată într-un comunicat transmis de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În cazul în care în urma investigațiilor efectuate de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri București în noaptea de 14.07.2021, pentru executarea lucrărilor de reparaţii, va fi necesară închiderea totală a circulației, acest lucru va fi comunicat participanților la trafic în timp util.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, va asiguram ca depunem toate eforturile pentru remedierea cat mai rapida a acestei probleme și vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Județul Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7, din cauza lucrărilor la partea carosabilă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 15 iulie, traficul se desfășoară dirijat cu piloți pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pe raza mai multor localități din județul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări, după cum urmează: 

- kilometrii 169+800 metri - 169+900 metri, pe raza localității Budești - lucrări de reparații dispozitive de acoperire rosturi, între orele 09.00-14.00.

- kilometrii 184 – 186, pe raza localității Malu Vârtop - Gura Văii -  reparații asfaltice, între orele 05.30 – 15.30.

- kilometrii 200 - 234, pe raza localităților Călimănești – Câineni - lucrări de frezare și completare cu asfalt denivelări, între orele 08.00-15.30.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor la partea carosabilă, informează Poliţia Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel