Toyota lansează o nouă inițiativă globală
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
Toyota Motor Corporation (Toyota)  a lansat  „ Start Your Impossible ”  –  o inițiativă  global ă menită să inspire   an gajații, partenerii și clienții  companiei   și să-i conecteze la valorile cheie ale  acesteia . 

Toyota este de părere că mobilitatea transcede ideea de mașini și înseamnă, de fapt, depășirea provocărilor și îndeplinirea viselor. Inițiativa „Start Your Impossible”reflectă aceste valori și scot în prim plan obiectivul companiei de a oferi libertate de mișcare și mobilitate pentru toți. 

„Dorim să împărtășim acest mod de gândire cu toți partenerii noștri, inclusiv consumatorii, astfel încât să putem duce mai departe împreună această provocare,” a declarat președintele Toyota, Akio Toyoda.

Toyota dorește să încurajeze prin sport crearea unei societăți pașnice.

În calitate de partener global al Jocurilor Olimpice și al Jocurilor Paralimpice, Toyota încurajează prin sport crearea unei societăți pașnice, fără discriminare, angajându-se să creeze o societate sustenabilă prin mobilitate. 

Ca prim partener de mobilitate al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, compania are ca obiectiv furnizarea de servicii de mobilitate și expertiză logistică. Primul film al campaniei „Start Your Impossible”, „Mobility for All”,prezintă soluții de transport, mobilitate de generație viitoare și tehnologii avansate.

[citeste si]

În viitor, „Start Your Impossible” va include și o serie de programe suplimentare pentru angajați, dealeri și consumatori, și va căuta să colaboreze cu Toyota Mobility Foundation, care a fost înființată pentru a aborda provocările transportului urban și pentru a facilita accesul tuturor oamenilor la mobilitate individuală, inspirând următoarea generație de soluții de mobilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel