Totul despre securitatea supply-chain. Sergiu Zaharia (HUAWEI) şi Oana Buzianu (Wintech), la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Studio DC News
Studio DC News
Sergiu Zaharia, Cyber Security and Privacy Officer Huawei Romania & Moldova şi  Oana Buzianu, vicepreşedinte Wintech, vin cu noi informaţii din tehnologie.

Vineri, 15 octombrie, începând cu ora 13.00, pe DC News şi DC News TV va fi difuzată o emisiune în care veţi putea afla totul despre securitatea supply-chain. Iată care vor fi principalele teme discutate în cadrul emisiunii: 

1. Ce se înțelege prin lanțul de aprovizionare (supply chain) și care  este legătura acestuia cu securitatea cibernetică?

2. Au existat numeroase atacuri cibernetice în ultimul an, cum ar fi  cel al SolarWind, asociate cu vulnerabilitățile din lanțul de aprovizionare (supply chain). Care a fost cauza lor principală, din punctul dvs. de vedere?

3. Care sunt riscurile generate de lanțul de aprovizionare (supply  chain) în domeniul confidențialității și protecției datelor, inclusiv datele cu caracter personal?

4. Poate clientul final să aibă încredere că măsurile de securitate  cibernetică sunt implementate corect în cadrul lanțului de aprovizionare (supply chain) și cum poate fi stabilită această încredere?

5. Există soluții tehnice, de proces și umane pentru a spori  rezistența acestui lanț de aprovizionare (supply chain)?

6. Care sunt direcțiile pentru o securitate cibernetică adecvată a  lanțului de aprovizionare (supply chain)  și pentru creșterea  încrederii clienților finali?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel