Data publicării:

Tort de ciocolată, în cuptorul cu microunde, gata în 3 minute. Desertul îi va cuceri pe toți

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Tort de ciocolată, în cuptorul cu microunde, gata în 3 minute. Sursa foto: freepik.com
Tort de ciocolată, în cuptorul cu microunde, gata în 3 minute. Sursa foto: freepik.com

Nu este întotdeauna ușor să pregătești deserturi delicioase.

Cu smântână, ciocolată sau cremă de caramel, prăjiturile sunt delicioase și adorate de toată lumea. Cum să faci un desert cremos la microunde în doar 3 minute. Pentru a mulțimi toți membrii familiei, fără a depune mult efort, poți face acest tort cremos. Durează doar 3 minute să-l gătești!

Pentru a pregăti acest desert delicios și rapid vei avea nevoie de:

Ingrediente pentru blat:

4 linguri de făină de migdale,

4 linguri de fructoză,

3 linguri de cacao,

1 plic de vanilie,

½ linguriță de praf de copt,

1 lingură ulei de floarea soarelui,

3 linguri de lapte de migdale,

1 ou.

Ai gustat vreodată spaghete cu lămâie? Iată o rețeta ușoară și super delicioasă

Ingrediente pentru cremă:

2 linguri de brânză de vaci,

1 lingură de smântână,

2 linguri de fructoză,

1 banană tăiată bucăți.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Într-un castron, amestecă toate ingredientele până obții un aluat gros și fără cocoloașe. Unge un recipient pentru microunde, toarnă aluatul și gătește blatul timp de 3 minute în cuptorul cu microunde.

Paste simple și gustoase la cuptor: câteva secrete ale bucătarilor cu experiență îți vor schimba viața

Între timp, poți pregăti crema care va fi folosită pentru a orna prăjitura. Pentru aceasta, amestecă toate ingrediente (2 linguri de brânză de vaci, 1 lingură de cremă ușoară, 2 linguri de fructoză și 1 banană tăiată bucăți) într-un bol și bate-le cu un mixer electric.

Gospodinele cu experiență adaugă un ingredient secret în carnea tocată pentru chiftele

Blatul copt se pune pe un grătar și se taie în jumătate pe orizontală. După ce ai tăiat blatul, acoperă prima foaie cu cremă. Așează deasupra cea de-a doua foia de blat și, de asemenea, unge-o cu cremă. Tortul se lasă în frigider pentru câteva ore, apoi se servește pe masă. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel