Torje, criticat dur după declarațiile la adresa coechipierilor: Dacă nu era Dinamo, unde juca? Nici el nu are sânge în instalație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Gabriel Torje
Sursa foto: Facebook Gabriel Torje
Gabriel Torje, căpitanul de la Dinamo, a răbufnit după ce echipa sa a fost învinsă din nou în Liga 1. Momentul a fost taxat imediat.

"Ce pot să zic?  O nouă dezamăgire pentru suflarea dinamovistă, dezamăgim încă o dată și încă o dată și încă o dată până când se vor sătura toți și se va alege praful de o echipă frumoasă! Mă bucură prea puțin că am marcat azi, sunt mai dezamăgit decât după acel 0-6 cu FCSB! S-au făcut eforturi foarte mari, avem condiții mai bune, facem antrenamente extraordinare. Ceea ce se întâmplă la meci este rușinos!

Sunt atâtea meciuri fără victorie, lumea nu mai are răbdare cu noi. Sunt unii care vor sta alături la nesfârșit, dar unii investitori nu vor mai rezista, și atunci ori ne dau afară pe toți, ori vor pleca dânșii. Niciunul din vestiar nu merită să meargă cu fruntea sus pe stradă. Mister va analiza, sper să întoarcem pagina asta neagră din istoria clubului și să ne revenim”, a declarat Gabi Torje, citat de Digisport

Vezi și: Edi Iordănescu, anunț despre relația cu Becali după FC Argeș - FCSB: Am o rugăminte!

"Nu are sânge în instalație"

Iar criticile nu au întârzit să apară.

"Mă abțin. La experiența pe care o are Torje, era normal să fie unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Dar asta nu-i dă dreptul să critice acei copii. Până la urmă, unii jucători sunt aduși de Rednic. El dă o declarație în contextul în care, dacă nu era Dinamo, unde juca el? Sănătate! Păi și acum ce faci? Cineva îți dă o mână și tu ce faci? Ar trebui să gândească înainte să dea declarații, nu e un lucru bun.

Așa nici el nu are sânge în instalație, că dacă avea juca fotbal, nu se lăsa. Indiferent de vreme, oboseală sau stare de spirit traseul trebuie să continue Pe poteci neumblate la Digi Life, în Digi Online de la 21:00. Eu am spus-o și o repet: nu poți să aduci jucători liberi de contract, care nu joacă de șase luni, să te ajute. I-am dat un sfat, aș fi continuat cu acei copii. Mai greu decât situația de acum n-are cum să fie. La anul, acei tineri ar putea să însemne ceva pentru Dinamo", a spus Dănuț Lupu la Pro X, scrie digisport.ro.

Vezi și: Liga I - rezultatele etapei a 14-a şi clasamentul

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dinamo Bucureşti 4-1

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-1 (2-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Marius Ştefănescu a reuşit dubla după acţiuni similare (13, 21), cu şuturi din flancul stâng, la primul mingea fiind deviată nefericit de Deian Sorescu. Bogdan Mitrea (72) a marcat cu o lovitură de cap, iar Boubacar Fofana (86) a închis tabela, la capătul unui contraatac purtat de Cristian Bărbuţ.

Golul de onoare al lui Dinamo a fost înscris de Gabriel Torje (39), cu un lob de la circa 25 de metri, după o minge respinsă de portarul Răzvan Began.

Sepsi OSK a mai înscris o dată prin olandezul Kevin Luckassen (56), dar golul a fost anulat pentru o presupusă poziţie de ofsaid.

Sepsi OSK a reuşit a doua sa victorie în acest campionat, după cea din prima etapă.

Dinamo a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie, două egaluri şi 9 eşecuri.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Dinamo Bucureşti 4-1 (2-1), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe
Au marcat: Marius Ştefănescu (13, 21), Bogdan Mitrea (72), Boubacar Fofana (86), respectiv Gabriel Torje (39).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Adrian Popescu (Craiova); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Vezi și: Dinamo, OUT din Cupa României. FC Argeş s-a calificat dramatic în sferturi / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel