Topul vedetelor cu cele mai frumoase picioare din lume
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp

Pentru vedetele de la Hollywood, picioarele sunt cele mai redutabile atuuri. Este greu de imaginat însă cât efort trebuie să facă aceste vedete pentru a se menține în cea mai bună formă.

Fără îndoială, natura a fost generoasă cu ele, dar asta nu este întotdeauna de ajuns. Iată topul femeilor cu cele mai frumoase picioare din lume, dar și secretele care le plaseză în acest clasament:

1.Cameron Diaz apare mereu în fruntea topurilor despre celebritatile cu cele mai frumoase picioare de la Hollywood. Pentru asta e nevoie de multă muncă, noroc că vedeta iubește sportul și nu lasă să treacă prea mult timp între două antrenamente. Actrița are același trainer personal de ceva vreme, împreună cu care face tot felul de exerciții, de la ridicări de greutăți, până la fandări sau genuflexiuni.

 2.Jessica Alba lucrează de mult timp cu antrenoarea Ramona Braganza. Ramona a declarat la un moment dat că o însoțește pe Jessica aproape oriunde are aceasta filmări și împreună fac antrenamentele în orice condiții. Odată s-a întâmplat ca ședința de sport să aibă loc într-o pădure tropicală din Borneo, unde, spune antrenoarea, au făcut exerciții de bază pe care le poți face oriunde. Important este să nu renunți.

 3.Jennifer Aniston este o altă apariție de senzație care, la 43 de ani, uimește de fiecare dată printr-o siluetă fără cusur. Și dacă are un tonus de invidiat și o musculatură de afro-americană este pentru că, în afară de un regim alimentar cât mai sănătos, actrița face mult sport, îndeosebi exerciții pentru brațe și picioare.

4.Eva Longoria, la 37 de ani arată ca de 27. E drept că bea cam 3 litri de apă pe zi și a eliminat din dieta zilnică hrana procesată, însă fosta „nevastă disperată“ e adesea vazută mergând la sala de sport.

 

5.Megan Fox, se străduiește ca, după nașterea băiețelului ei în octombrie, să revină la forma perfectă de dinainte de sarcină. S-a spus despre ea că de fapt n-ar fi cine știe ce frumusețe, că ar fi cheltuit peste 60 de mii de euro pentru diverse intervenții chirurgicale și chiar ea însăși a mărturisit într-un interviu că e foarte nesigură pe ea și abia are curaj să se privească în oglindă. Se pare că ar fi decis să facă toate aceste sacrificii ca să nu piardă rolul din „Transformers“, pe care l-a considerat cel mai important din cariera ei de până acum. Chiar dacă ar fi adevărat că Megan s-a operat în repetate rânduri, actrița rămâne totuși un reper atunci când vine vorba de frumusețile Hollywoodului, cu atât mai mult cu cât despre corpul ei s-a spus mereu că este super hot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel