Topul celor mai influenți 100 de oameni. Prințul Harry și Meghan Markle, pe lista revistei Time
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ revistă de alleksana, de la Pexels
Foto ilustrativ revistă de alleksana, de la Pexels
Prințul Harry și Meghan Markle apar pe lista revistei Time a celor mai influenți 100 de oameni în 2021.

Prințul Harry și Meghan Markle figurează în topul celor mai influenți 100 de oameni realizat de revista Time. Pe listă mai apar și cântărețele Billy Eilish și Britney Spears, regizoarea Chloé Zao, actorul Omar Sy, gimnasta Simone Biles sau producătoarea TV Shonda Rhimes. 

Bucătarul-șef spaniol José Andrés i-a lăudat pe prințul Harry și Meghan Markle pentru fundația caritabilă Archewell Foundation şi „compasiunea pentru oamenii pe care nu-i cunosc”. 

José Andrés a scris că „Ei oferă o voce celor care nu au (...). Îşi asumă riscuri pentru a ajuta comunităţile în nevoie - oferind sprijin psihologic femeilor şi fetelor de culoare în Statele Unite, hrănindu-i pe cei care sunt afectaţi de catastrofe naturale în India şi în Caraibe”.

VEZI ȘI: Ce i-a șoptit Harry lui Meghan în ziua nunții, în timp ce salutau mulțimea. Presa britanică, dezvăluiri

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 201, la capela St. George de la Palatul Windsor.

Nunta celor doi, potrivit analiștilor, a fost cea mai scumpă nuntă din istoria Casei Regale. Analiștii susțin că factura pentru evenimentul deosebit al familiei regale se ridică la aproximativ 42,8 milioane de dolari. Mai interesant este că majoritatea banilor nu au fost cheltuiți pe flori ornamentale divertisment sau vestimentații. Potrivit site-ului Bridebook, securitatea mirilor și invitaților ar fi acaparat 94% din bugetul total al nunții. 

Presa britanică susține că pentru polițiștii prezenți, cei aflați sub acoperire și sistemul contra-UAV s-a cheltuit aproximativ 40,1 milioane de dolari. Această sumă nu va fi însă plătită de Casa Regală, ci de statul britanic. Cheltuielile suportate de familia prințului Harry sunt de aproximativ 2,7 milioane de dolari, conform estimărilor unui planificator de nunți de Anglia. Mai exact, a fost de 73 de ori costul nunții medii din Marea Britanie.

De la oficializarea relației lor au apărut o mulțime de controverse din partea tuturor, a familiilor lor, a apropiaților, a reprezentanților Casei Regale, angajaților Casei Regale, fanii Familiei Regale, analiști, jurnaliști și lista e foarte lungă, povestea celor doi fiind amplu dezbătută. 

Recent, la trei ani de la marele eveniment pe care l-a urmărit lumea de pe întreg mapamondul, jurnaliștii britanici au dezvăluit informații despre ceea ce i-ar fi șoptit Prințul Harry lui Meghan Markle în ziua nunții. Reacția ducelui de Sussex este savuroasă. 

Se pare că în ziua nunții lor, în timp ce salutau mulțimea, care a ieșit în stradă pentru a-i felicita pe proaspeții însurăței, Prințul Harry s-ar fi întors emoționat către soția sa, șoptindu-i ceva la ureche.

"Am nevoie să beau ceva!", i-ar fi spus el atunci. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel